O nama

Brod restoran Karibi se nalazi na najlepšem mestu u Beogradu, na ušću reke Save u Dunav, sa pogledom na Kalemegdansku tvrđavu, Veliko ratno ostrvo, Zgradu kapetanije, pristanište, Sabornu crkvu, Brankov most, park Ušće...

U prijatnom ambijentu restorana, možete uživati u vrhunskim specijalitetima nacionalne kuhinje i zakazati svadbeni ručak, banket ili neku od ostalih grupnih poseta za koje je ovaj brod restoran specijalizovan.

Organizujemo sve vrste proslava:

  •  Svadbe
  •  Maturske večeri
  •  Bankete
  •  Rođendane

Za svaku od navedenih proslava možemo ponuditi raznovrstan meni na švedskom stolu ili posluživanje hrane po meniju i redosledu.
Kapacitet sale za venčanja je do 270 mesta, dok je za ostale vrste svečanosti kapacitet restorana do 350 mesta. Restoran ima i letnju baštu koja Vam omogućava da uživate u svim čarima koja Vam pruža jedan restoran na vodi.

Restoran ima svog fotografa koji će Vam ovekovečiti Vaše lepo provedene trenutke putem fotografija ili video snimka. Restoran Vam može obezbediti i vrlo kvalitetnu muziku za sve Vaše proslave.
Na ulazu u restoran će Vas dočekati ljubazno osoblje, koje će se pobrinuti da Vam boravak na “Karibima” bude što prijatniji.

Za sve Vaše svečanosti i zakazivanja obratite nam se putem telefona, mail-a ili naše facebook stranice.
Profesionalno osoblje našeg rastorana učiniće sve kako biste se osećali prijatno i uživali u čarima beogradskih noći.


Copyright Restoran Karibi | Powered by Norma Reclamare 2015.